André Knulst
1995 …2024

Research activity per year

Filter
Chapter

Search results

  • 2013

    How to Determine Thresholds Clinically

    Ballmer-Weber, B. K., Knulst, A. C. & Hourihane, J. O. B., Nov 2013, Risk Management for Food Allergy. Elsevier, p. 67-76 10 p.

    Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterAcademicpeer-review

  • 2011

    Voeding en voedselallergie.

    Translated title of the contribution: Voeding en voedselallergie.Knulst, A. C., 2011, Het Voeding Formularium. van Binsbergen, J. J., van Dommelen, J. A., Geleijnse, J. M. & van der Laan, J. R. (eds.). Houten: Bohn Stafleu van Loghum, p. 323-334 12 p.

    Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

  • 2008

    Voedselallergie

    Translated title of the contribution: VoedselallergieKnulst, A. C., 2008, Handboek Allergologie. Bruijnzeel-Koomen, C. A. F. M., Gerth van Wijk, R., Knulst, A. C. & de Monchy, J. G. R. (eds.). Utrecht: de Tijdstroom, p. 189-199 267 p.

    Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

  • 2001

    Voedselallergie

    Translated title of the contribution: VoedselallergieKnulst, A. C., 2001, Het allergie formularium een praktische leidraad.. Bohn Stafleu van Loghum, p. 134-145 12 p.

    Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

Your message has successfully been sent.
Your message was not sent due to an error.